Vil I vise omverdenen, at I er noget særligt?

At få skrevet historien om din virksomhed eller forening er med til at vise omverdenen det, der er helt særligt ved jer. Jeres særkende. For ingen har helt den samme historie.

Samtidig kan jeres historie understrege, at I ikke er født i går. Og at I er bevidste om den tid, der var, så I agerer endnu bedre i den, der kommer i morgen.

Et levende nærbillede af jeres virksomhed eller forening er mere end god underholdning. Det skaber vished og tryghed om dem, I er, og det, I gør. For jeres medarbejdere, kunder, samarbejdspartnere, medlemmer eller andre målgrupper.

Download folderen: Få virksomhedens historie forevigt i bogform.

fabrik

Til jubilæum eller hjemmeside?

Historien om jeres virksomhed eller forening kan skrues sammen til et større skrift, når I for eksempel vil markere et jubilæum, der er på trapperne, være en brochuretekst eller en kort tekst til jeres hjemmeside.

Der kan indgå historier fra dagligdagen eller særlige begivenheder, en særlig god historie eller historier, der går tæt på nogle af menneskerne bag jeres udvikling eller personer, som illustrerer jeres kerneområder.

Anledningen har du. Afdækningen hjælper jeg med. I fællesskab kan vi finde den form og det omfang, der bedst formidler jeres historie til jeres målgruppe.